We blijven samen kijken wat er wél kan
Bekijk deze nieuwsbrief online
LogchischerWijs
Alles wat aandacht krijgt groeit

Alles wat aandacht krijgt groeit

Geachte heer/mevrouw ,

Het is weer lente! We zijn een jaar verder na de uitbraak van het coronavirus en de eindstreep lijkt iets dichterbij te komen. Ik ben net als iedereen enorm toe aan het opdoen van nieuwe energie, aan meer vrijheid, meer bewegingsruimte, een gezellig paasontbijt met de hele familie, na een lange wandeling een kop koffie drinken op het terras met het gezin, een borrel met vrienden, gewoon een winkel inlopen om iets te kopen wanneer ik daar zin in heb. Maar vooral: Persoonlijke aandacht of een knuffel met vrienden en familie. Want dat zorgt ervoor dat mijn energie weer kan groeien. En daar kijk ik reikhalzend naar uit…

Ondanks de pandemie blijven we samen vooruit gaan en de verbinding zoeken. Opdrachtgevers zijn met ons nieuwe samenwerkingen aangegaan of hebben bestaande samenwerkingen een vervolg gegeven. Ook dat geeft ons energie! Vernieuwing en verbetering binnen de keten staat centraal. We groeien samen verder, met aandacht voor wat nodig is nú en in de toekomst.
LEES MEER

Samen Vooruit!

Bewust-veilig-iedere-dag

Veilig werken én een veilig thuis: Doe de online Veilig Thuis Scan

De landelijke Bewust Veilig dag op 24 maart 2021 staat voor Logchies in het teken van veiligheid op de werkvloer én een veilig thuis. Doe ook mee met de online Veilig Thuis Scan en ontvang tips van onze veiligheidscoördinator.

Doe ook de test!
de vernieuwde samenwerking met Rochdale

Bijdragen Aan Sterke Buurten Met Rochdale

De focus in de vernieuwde Gevel+ samenwerking met Rochdale ligt op het in co-making wijkgericht werken en samen werken aan strategische doelen.

LEES MEER
Proeftuinen met Eigen Haard en slimmer samenwerken

Slimmer samenwerken en proeftuinen met Eigen Haard

Frans van de Kerkhof, directeur Vastgoed, Eigen Haard: “Er gaat echt heel veel goed en we zijn trots op waar we staan. Maar we willen ons ook blijven ontwikkelen. Daarom zijn we het programma ‘Slimmer Samenwerken’ gestart.

LEES MEER
Bewoners realtime geïnformeerd

Statusrobot: Minder administratieve last, bewoners realtime geïnformeerd

De inzet van de statusrobot zorgt voor afname van de administratieve last, een gestroomlijnder proces van de reparatieverzoeken en een verbeterde klanttevredenheid.

LEES MEER
Samenwerking wordt meetbaar

Samenwerking wordt meetbaar door de Team Performance Meting

Hoe effectief is jouw team, hoe verloopt de samenwerking, wat is het teamvermogen om taken af te maken, op koers te blijven en wat zijn de ontwikkeldoelen? Dit wordt inzichtelijk door een team performance meting.

LEES MEER
Bekijk alle nieuwsberichten

Neem contact op

Postbus 505
1940 AM Beverwijk
T 0251 264000
info@logchies.nl

Bezoek ons

Kantooradres
Gooiland 10
1948 RC Beverwijk
Routebeschrijving

Volg ons

Op social media
 

Twitter   Facebook   Linked in   youtube
Logchies

Logchies renovatie en onderhoud

Goed voor elkaar!

Afmelden voor deze nieuwsbrief