Het laatste nieuws van Luitec
8 februari 2023 Bekijk deze nieuwsbrief online
Luitec B.V. logo
Van Ter Horst Groep

,,Meer persluchtcapaciteit, minder energie’’

Van Ter Horst Groep, een metaalbewerker in Varsseveld, kregen we het verzoek om een persluchtinstallatie aan te bieden. Op het eerste oog geen bijzondere vraag. Wij zouden Luitec niet zijn, als we niet keken naar de meest voordelige oplossing.

Belangrijke voorwaarden waaraan de installatie moest voldoen was de redundantie van de perslucht ten behoeve van de werkplaats. Daarnaast moest er ook voldoende capaciteit aanwezig zijn om de dubbele spuitcabine aan te sturen. Het resultaat: een lager energiegebruik en een capaciteitstoename verpakt in een Kaeser-configuratie.

Bent u benieuwd hoe wij deze installatie geconfigureerd hebben?

Lees verder
Jacques

‘Onze Jacques’ is 25 jaar in dienst

Als u de naam ‘Luitec’ hoort, hoort u ook de naam ‘Jacques’. Vanaf dag één is onze collega Jacques verbonden aan Luitec. Hij is begonnen met werk dat, naar eigen zeggen, het beste omschreven kan worden als ‘’alles wat voor zijn voeten werd gegooid’’. Inmiddels staat er op zijn visitekaartje ‘Commercial Technical Advisor’, maar nog steeds pakt hij alles aan. Zo is hij thuis ook. Met hobby’s als fietsen, wandelen en klussen in huis houdt hij er een actieve levensstijl op na. Gelukkig voor zijn vrouw Marjan zit hij ook wel eens gezellig op de bank om een film te kijken. Wel ná de Formule 1 wedstrijd…

25 jaar in dienst zijn is een hele prestatie. Hier zijn we trots op en daarom vieren we Jacques’ bijzondere jubileum. Voor deze gelegenheid, heeft collega Annet hem geïnterviewd.

lees interview

gereedschappen catalogus

De nieuwe gereedschappen catalogus staat online

In onze digitale catalogus vindt u een groot deel van ons assortiment, variërend van handgereedschap tot persoonlijke beschermingsmiddelen. Alles om uw werkplaats volledig en professioneel in te richten. U heeft nu ook de mogelijkheid producten direct te bestellen via de digitale catalogus. Door op het bestelnummer te klikken, kunt u uw winkelmandje vullen.

Bladert u onze catalogus liever door met de hand?  Laat het ons weten. Wij brengen deze persoonlijk bij u langs.

Bekijk catalogus

perslucht

(G)een vuiltje aan de lucht met ‘schone’ perslucht?

Met het blote oog kunnen we het niet zien: de chemische en fysische processen die plaatsvinden in de lucht. Compressoren zuigen vaak grote hoeveelheden schadelijke stoffen aan met de atmosferische lucht.

Het garanderen van exact gedefinieerde klassen voor de persluchtkwaliteit is dus alleen mogelijk met adequate zuivering. Daarvoor is meer nodig dan afzonderlijke componenten, zoals de compressor, die onder speciale aanzuigvoorwaarden gecertificeerd zijn met kwaliteitsklasse 0. Wij leggen u graag uit waarom.

Lees volledig artikel
Logo's

MEMBER OF:

LUITEC B.V.
Albert Einsteinweg 10 
2408 AR
Alphen a/d Rijn
088 - 50 12 700

Afmelden voor deze nieuwsbrief