Het laatste nieuws van Sellon
2 augustus 2021 Bekijk deze nieuwsbrief online
Sellon B.V. logo
chesterton

Chesterton seals sneller in huis

Chesterton heeft een nieuw productie- en servicecenter voor mechanical seals geopend, als uitbreiding van hun vestiging in Ismaning, nabij München. Deze centraal gelegen locatie is volledig gericht op de productie van mechanische afdichtingen. Uw voordeel? Een verbeterde service en snellere responstijd.

Lees meer over Chesterton’s nieuwe productielocatie.
Lees meer
Mokveld

Opgeknapt en weer aan het werk in het Midden-Oosten

Versleten door zand en steen. Aangetast door corrosie. Het zag er even niet goed uit voor deze 20-jarige afsluiters. Mokveld B.V. heeft ons gevraagd deze 48’’-afsluiters te herstellen. De afsluiters hebben de verantwoordelijkheid een grote stad in het Midden-Oosten te voorzien van drinkwater. Inmiddels zijn ze helemaal opgeknapt. Voorzien van Chesterton’s ARC BX2 coating, kunnen ze weer jaren mee.

Bent u benieuwd hoe wij ons werk hebben gedaan? Wij laten graag zien waar we goed in zijn.

Lees meer

Verhoog de efficiƫntie van uw pompen met ARC coatings

De prestaties van uw dierbare centrifugale koudwaterpomp nemen op natuurlijke wijze af na verloop van tijd. Wist u dat er gemiddeld 10% verloren gaat van de oorspronkelijke efficiëntie na slechts één jaar? Zonde! Met de ARC coatings van Chesterton kunt u de efficiëntie van uw pompen verhogen.

Door het aanbrengen van een beschermende coating, zal de wrijving dat ontstaat door kalkaanslag en turbulentie verminderen. Dat bespaart u energie en voorkomt verdere slijtage.

Wij delen graag onze kennis en ervaringen om uw pompen een lang en gelukkig leven te bieden.

lees meer

VCA

Hoera, geslaagd!

Ons VCA certificaat is hernieuwd onder de nieuwe 6.0/2017 versie van de VCA-checklist via Lloyd’s Register Nederland. Hiermee leggen we de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. Al onze monteurs zijn VCA-vol gecertificeerd. Het biedt u de zekerheid dat wij al onze werkzaamheden, zowel in onze werkplaats als op uw werkvloer, volgens de gestelde veiligheidseisen doen.

Sellon B.V. logo

MEMBER OF: SELLON B.V.
Plaza 22b
4782 SK  Moerdijk
088 - 50 12 200

Afmelden voor deze nieuwsbrief