Het laatste nieuws van Sellon
27 juni 2022 Bekijk deze nieuwsbrief online
Sellon B.V. logo
chesterton

Mechanical Seal identificatie met ViewIn-technologie

Vereenvoudig de identificatie en het onderhoud van uw afdichtingen. Chesterton biedt deze mogelijkheid aan met zijn nieuwe ViewIn-technologie: afdichtingen die uitgerust zijn met een RFID chip in de sealhouder en gescand kunnen worden met de ViewIn app.

Binnen enkele seconden heeft u toegang tot relevante afdichtingsinformatie zoals:
• installatie- en beschrijvingsinstructies
• serie- en artikelnummer van het product
• constructiematerialen en afdichtingstekeningen

De ViewIn-technologie wordt op dit moment toegepast in afdichtingseries: S10, S20, 1810, 2810. Wilt u meer weten over hoe u uw efficiëntie kunt verhogen door het beheer van uw afdichtingen?

Neem contact op

Van standaard naar maatwerk in de chemie

Voor een klant in de chemische industrie mochten we op zoek naar een passende oplossing voor een veeleisende applicatie.Deze producent van polymeeroplossingen versleet meerdere mechanical seals per pomp op jaarbasis, vanwege sterke verkleving van het product. Onze specialisten ontwikkelde in samenwerking met de product engineers van Chesterton een non-contact afdichtingsoplossing: een speciaal voor de klant ontworpen en geproduceerde gas seal.

Lees meer

Service op afstand via ‘augmented reality’

Assistentie nodig? We steken u graag een virtueel handje toe. Binnen onze service- en onderhoudsoplossingen introduceren wij u service op afstand. Hiermee schieten onze monteurs u te hulp via ‘augmented reality’. Een tool waarmee we direct met u mee kunnen kijken en begeleiden door middel van stem, aanwijzingen en aantekeningen.

Het enige wat u nodig heeft is een smartphone of tablet met een internetverbinding. U ontvangt per sms of e-mail een link waarmee we toestemming vragen via uw camera mee te kijken. Onze monteurs geven u direct aanwijzingen die ook zichtbaar zijn op uw scherm.

Een acuut probleem dat vraagt om advies of behoefte aan een extra paar ogen van de expert? Ons serviceteam staat ook op afstand voor u klaar.

Lowara  xylem

Lowara introduceert e-IXP serie

Lowara introduceert zijn nieuwe e-IXP pomp: een modulaire centrifugaal pomp met enkele waaier. Een pomp die geschikt is voor vrijwel alle marktsegmenten.

De belangrijkste kenmerken op een rij:
• modellen beschikbaar van DN25 tot DN250
• vermogen van 0,55 kW tot 200 kW
• capaciteit tot 1270 mᶟ/h
• vloeistoftemperatuur van -40 tot 180°C
• ontwerpdruk van max. 25 bar

Door zijn modulaire ontwerp, is de e-IXP verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Bekijk de mogelijkheden in de brochure.

Al jaren hebben wij een prettige samenwerking met Xylem. Sellon mag zich daarom vanaf nu officieel ‘Servicepartner Regio Zuid-West’ noemen. Voor advies, service of reparatie aan het brede pakket aan Xylem pompen helpen wij u graag.

bekijk de brochure
Sellon B.V. logo

MEMBER OF: SELLON B.V.
Plaza 22b
4782 SK  Moerdijk
088 - 50 12 200

Afmelden voor deze nieuwsbrief