Het laatste nieuws van Luitec
2 augustus 2021 Bekijk deze nieuwsbrief online
Luitec B.V. logo

,,Weer leven in de brouwerij’’

Onze klant, een van de grootste brouwerijen in Nederland, had uitdagingen met hun pomp waar filterwater met 10% schelpdeeltjes doorheen stroomt. ‘’Drank maakt meer kapot dan je lief is’’, kunnen we hier letterlijk nemen. Na de zoveelste membraanbreuk, die zorgde voor werkonderbrekingen en hogere arbeidskosten, zocht de brouwerij een langdurige oplossing.

Bent u benieuwd naar onze oplossing voor deze uitdaging? Wij laten graag zien waar we goed in zijn.

Lees meer

team Luitec

Maak kennis met ons team

Maak kennis met de knappe koppen van Luitec! Bijzonder waardevol voor ieder bedrijf zijn de mensen die er werken en de mentaliteit waarmee zij dat doen. Dat geldt ook voor ons. Samen spannen wij ons in om uw technische dienstverlener te worden, te zijn en te blijven. Maak kennis met de gezichten achter Luitec.

Bekijk de video

Dispen5

De kracht van samenwerken

Samen bereik je meer dan alleen. Een recent voorbeeld is de levering van 2 turn-key pompsystemen die geheel aan de specifieke wensen en eisen van de klant zijn ontworpen en opgebouwd. Beide installaties worden opgesteld in het proceswater netwerk. Ze waarborgen een optimale flow en waterdruk naar de high-end industriële zaagtafels. ,,Wat maakt dit bijzonder?’’ horen wij u denken. De snelheid waarmee de oplossing is aangeboden en gerealiseerd. Allemaal dankzij een nauwe samenwerking tussen Luitec en Duijvelaar Pompen.

Ook voor uw specifieke wensen op het gebied van (proces)water pompsystemen en vuil/rioolwater pompsystemen, bent u bij Luitec aan het juiste adres. Heeft u een specifieke vraag waar wij u mee kunnen helpen? Wij gaan graag de uitdaging aan.

Laat u informeren over de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact

Verduurzamen, daar steken wij energie in

Cliché maar waar: het afgelopen jaar hebben wij ‘’energie’’ gestoken in het verduurzamen van ons bedrijfspand in Alphen aan den Rijn. Ons doel? Nul op de meter. De uitkomst? We draaien energieneutraal. Dit hebben we gerealiseerd door:

• het plaatsen van 88 zonnepanelen met een totaal vermogen van 28.370 kWh
• de installatie van infraroodverwarmingen om werkgebieden lokaal te voorzien van  warmte
• de weg op te gaan met elektrische en hybride auto’s
• het hele pand te voorzien van LED verlichting

Kijk mee achter de schermen bij de plaatsing van onze zonnepanelen.

            

Bekijk de video
Dispen5

Hoera, geslaagd!

Ons VCA certificaat is hernieuwd onder de nieuwe 6.0/2017 versie van de VCA-checklist via Lloyd’s Register Nederland. Hiermee leggen we de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. Al onze monteurs zijn VCA-vol gecertificeerd. Het biedt u de zekerheid dat wij al onze werkzaamheden, zowel in onze werkplaats als op uw werkvloer, volgens de gestelde veiligheidseisen doen.

Met onze diploma’s zit het wel goed. Begin dit jaar hebben we ook onze ISO 9001 her-certificering bij Lloyd’s Register behaald. Daarmee kunt u zeker zijn van een uitstekende dienstverlening.

Logo's

MEMBER OF:

LUITEC B.V.
Albert Einsteinweg 10 
2408 AR
Alphen a/d Rijn
088 - 50 12 700

Afmelden voor deze nieuwsbrief