Wij gaan (veilig) door
Bekijk deze nieuwsbrief online
LogchischerWijs
Afstand én verbinding

Afstand én verbinding

Geachte heer/mevrouw ,

De laatste maand van 2020 gaat bijna in. Het is een jaar dat niemand had kunnen voorspellen en waarin onzekerheid, angst en stilstand wereldwijde thema’s zijn. Toch is het ook een jaar geworden dat in het teken staat van veerkracht, creativiteit en samenwerking. Samen kijken naar wat er wél kan, zowel privé als zakelijk, met persoonlijk contact en aandacht voor elkaar. Dat is dan ook wat voor ons centraal staat in deze periode, waarbij we op allerlei manieren met opdrachtgevers, ketenpartners, co-makers, bewoners en interne collega’s blijven samenwerken. Want, onze sector werkt door. En hoe! Deze tijd is het bewijs van ons aanpassingsvermogen en onze wendbaarheid. Samen veilig kunnen doorwerken vraagt om veerkracht van alle betrokkenen. En dat bewijzen we met de gezamenlijke inzet en het zoeken naar nieuwe ideeën en oplossingen om veilig door te blijven werken. De wil om elkaar te helpen ervaren wij JUIST nu binnen onze duurzame samenwerkingen waar we de verbinding blijven zoeken met elkaar. Deze nieuwsbrief staat dan ook vol met voorbeelden daarvan.
LEES MEER

Kijken naar wat er wél kan:

Aardgasvrij-Met-Rust-Voor-Bewoners

Rust voor bewoners tijdens aardgasvrij werkzaamheden

Bij aanvang van het project konden de bewoners kiezen om gebruik te maken van een logeerwoning. In het kader van veilig doorwerken in de bouw verzorgt Logchies samen met Stadgenoot nu 100% inzet van logeerwoningen voor de 144 adressen.

LEES MEER
Veilige informatiemiddag bewoners Parteon - Logchies

Veilige informatiemiddag bewoners Parteon

Nico Broers, regisseur vastgoed Parteon: “Logchies was de eerste van de zes gecontracteerde aannemers die op creatieve wijze tóch het noodzakelijke informatietraject naar de huurders wist te organiseren, onder andere met de inzet van de “Buurttent”.

LEES MEER
Tekenen Voor Samenwerking Isolatiecirkel

Tekenen samenwerking Woonwaard Isolatiecirkel

De eerste stap voor de isolatie van 1500 woningen is gezet met het tekenen van de intentieovereenkomst voor de Isolatiecirkel.

LEES MEER
Bewoners maken nu zelf foto’s

Bewoners maken foto’s met online enquête

Om (tijdens corona) bewonerscontactmomenten te beperken en toch informatie in te winnen over zowel de woning als de bewoner heeft Logchies een woonwensen enquête ontwikkeld, waarbij bewoners zelf eenvoudig foto’s kunnen uploaden.

LEES MEER
CO2 Neutrale Woningen En Huurder ‘In Regie’

CO2 neutrale woningen en huurder ‘in regie’

“De Alliantie vindt het belangrijk dat haar huurders zich gehoord en geholpen voelen. We hebben daarbij de ambitie om onze huurders in de toekomst meer keuzevrijheid te geven”, aldus Marije Spiering, communicatieadviseur de Alliantie.

LEES MEER
Hemsterhuisflat: Het Resultaat Mag Er Zijn

Renovatie Hemsterhuisflat: mooi resultaat!

Het eindresultaat van project Hemsterhuisflat mag er zijn.  Bij de evaluatie van Project Hemsterhuisflat kijken we, samen met de Alliantie en de ketenpartners, terug op de fijne samenwerking.

LEES MEER
Eerste heipaal grote poort

Eerste heipaal grote poort Staalmanplein

Het bouwteam is volop aan de slag bij project Staalmanplein van de Alliantie. Eén van de grote uitdagingen is het realiseren van de grote poort.

LEES MEER
Innovatieprijs om jongeren te stimuleren

Innovatieprijs om jongeren te stimuleren

Docenten voor een dag: projectleider Jeroen Rijk en planontwikkelaar Dick Schotvanger geven les over verduurzaming aan 4VWO en 4HAVO leerlingen van het St. Michaël College in Zaandam

LEES MEER
Bekijk alle nieuwsberichten

Neem contact op

Postbus 505
1940 AM Beverwijk
T 0251 264000
info@logchies.nl

Bezoek ons

Kantooradres
Gooiland 10
1948 RC Beverwijk
Routebeschrijving

Volg ons

Op social media
 

Twitter   Facebook   Linked in   youtube
Logchies

Logchies renovatie en onderhoud

Goed voor elkaar!

Afmelden voor deze nieuwsbrief